13 juni 2011

Hört från ljugarbänken!



Måste lämna en liten fiskerapport från jobbarkompisen. Han var ute i Ottersjön och Byasjön i helgen. Ottersjön var kass (4 små gäddor) men Byasjön var kanon. 13 gäddor på 1,5 timme (ensam fiskare). Ingen under 2 kg och 6st över 3,5 kg. En toppgädda på 4,8kg.
Plats i sjön är en allmänt känd hotspot och betet är ett nytt som jag varit sugen på att testa och nu kommer att inhandla (bjud mig på en öl så avslöjar jag allt...)

/Jocke



2 kommentarer:

Anonym sa...

Känns lite pretentiöst att kalla detta för en fiskerapport från mig. Lite för få detaljer och jag var ju inte med. Dock är jag säker på uppgifterna. Men det finns ju mer historier som jag inte dragit, såsom Eric och Johans (snart 16...) fiske med 60 gäddor på en helg i Älvasjön, Byasjön och Ottersjön med en toppgädda på 7 kg (2 personer). Förövrigt Johan som tog en Abborre på 1,7 i Älvasjön förra året. Tänk den som hade mer tid till fiske så att jag skulle kunna rapportera mer från eget fiske...
/Jocke

Lemuras sa...

Jag kan ändra titeln till "Hört från ljugarbänken"? ;)
Det är ju bara kul å få in lite fiskeberättelser, korta, långa, häftiga bara det är från trakterna där vi fiskar, tycker jag.
Tycker det är kul att du går in å skriver.

Hard lines
/Lemuras