8 september 2009

Ottersjön

Det började ju bra, när vi ringde Lars som var han sjuk ;-) ... Då han haft en lika usel fiskesäsong som Fantomen så kan det ju inte bli sämre... jo, det kan det.
Det började ju bra i alla fall, vi trollade över lilla delen i Ottersjön, och Mattias fick på en liten 1 kilos gädda efter tio minuter på sin Savage 4-play. Vi ankrade upp i ändan av sjön och fiskade en stund, men inget napp. Sen över till stora sjön, och Mattias får på en till under trollingen. Samma storlek, inget monster.
Fisket trögade, jag hade nått hugg, men fick endast se en gädda följa med fram till båten, men Mattias krokade 2 gäddor på Buster Jerk, dock var även dessa små.
Vädret var först blåsigt, sen blev det varmt när det slutade blåsa framåt 6-7-tiden på kvällen. En skön dag, men dåligt fiske, ahhhrgg!

Nya försök på torsdag..... Hoppas Andersson hämtat sig från "svinkräksjukan".

/Lemuras

5 kommentarer:

 1. Att skitfiske ställs i paritet med mitt (fantomens) fiske under säsongen känns inte helt rättvist. Även om jag inte är nöjd med säsongen så har jag ändå dragit en gädda på 5,2 (vilket du bara har dragit en större i år om jag inte minns fel). Dessutom är säsongen inte över ännu... I helgen finns ju risk för att man hinner ut och bräcker er allihop! Så det så!

  SvaraRadera
 2. Hmm, kanske lite väl hårt från min sida ;-) Men ödmjuk som man är så hoppas jag du får riktigt skitfiske i helgen!

  SvaraRadera
 3. Mer Fladen-drag i vattnet så ska nog huggen komma ;)
  /Gun

  SvaraRadera
 4. Tjenis!

  Levererar verkligen Ottersjön denna tiden på året. Den egna erfarenheten har varit att det är tidig vår som gäller, men vi kanske bara haft oflyt.
  Kör hårt i vicket fall!

  Skitfiske på er från Roger - DCX3M

  SvaraRadera
 5. Tror det blir bättre fiske till hösten, Roger. Nu nappar inga stora i alla fall.

  SvaraRadera